Pineberry på Leos

Frågvisa´s reportrar Emma och Lisa berättar om klassens besök på Leos lekland.

Klass 4 Pineberry har besökt Leo´s Lekland. Först samlades vi och pratade om reglerna. Sedan fick vi leka i en timme, efter det ropade de och sa att vi skulle äta mat. De tre maträtterna som blev utvalda var hamburgare, nuggets och pannkakor.

Sedan fick vi leka en timme till och ännu en gång ropade de på oss för att äta efterrätten. Till efterrätt fick vi äta glass och maränger, och det var chokladsås på.

Vi fick leka lite till och vi blev nöjda med vår klassresa, och dessutom var vi där ensamma. Bara några pappor var där med sina bebisar.

Hela klassen var med och lekte tjuv och polis. Det var roligt men vi kunde inte stanna kvar så länge vi ville. Sedan ställde vi upp oss i ett led och fick egna godispåsar.

Vi var trötta och åkte tillbaka, vi var i bussen i en halv timme.

Skrivet av Emma och Lisa

Läs mer om vårt besök i inlägget Frågvisa på Leos

Leos

9 Comments
  1. Det var jätte kul att vara där och glassen var jätte god. Vi har vart där flera gånger. Den roligaste saken där tycker vi är vulkanen för att den är rolig för att det är kul att hoppa ner för den.
    Vad tycker ni är roligaste?

  2. Jag tycker att det var roligt och mysigt att vara på leos lekland med klassen. Jag har varit där många gånger men det var extra roligt med 4 pineberry.

  3. Jag önskar att vi kan göra en längre klassresa,kanske kan vi sova över där. Det skulle vara jätte roligt!

  4. Det var jätte kul! ?? Vi lärde oss till och med att göra flickis på studsmattan där???Jippi!:D

    Skulle ni vilja åka till Turbo i femman????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.